Vásárlási feltételek

Hogyan használja az oldalt?

Működési feltételek

Az oldal szolgáltatásainak kihasználásához engedélyeznie kell böngészőjében a javascript futtatást és a cookie-k (sütik) használatát.

Gyorskeresés

Az oldal bal felső területén található mezőbe tetszőleges projektor izzó márka, vagy név teljes vagy részletének begépelésével, majd az "OK" gombra kattintással a rendszer kikeresi az összes projektor izzót, melynek fontosabb adatai között szerepelnek a megadott szövegrészletek.

Példák:

Egyszavas keresés: a "panasonic" szó beírásával minden projektor izzót kikeres, mely panasonic projektorhoz való, vagy termékkódjában szerepel a panasonic szó.

Többszavas keresés: a "panasonic pt lb75" szavakra a rendszer minden izzót kikeres, melynek adataiban mindhárom szó megtalálható. Ezzel leszűkítheti a találatok számát, pontosíthatja a keresést.

Rövidítések: nem szükséges a teljes szavak kiírása, ugyanúgy megtalálja a rendszer a panasonic projektor izzókat izzókat, ha csak a "pana" szót használja kereséskor.

Projektor Izzó keresés gyártó és típus alapján

A gyorskeresés alatt található két legördülő menü segítségével kereshet rá gyorsan egy bizonyos típusú projektor izzóra. Első lépésben válassza ki a projektor gyártóját, melyhez izzót keres. A kiválasztást követően az alatta található mező automatikusan már csak a kiválasztott gyártó modelljeit listázza ki. A modell kiválasztását követően kattintson a "Keresés" gombra.

Vásárlási feltételek

Üzletszabályzat

Az Önt érdeklő projektor izzó jellemzőit az adott termék adatlapjára kattintva ismerheti meg. Cégünk mindent elkövet, hogy téves információk ne kerülhessenek fel az oldalra, azonban az ismertető leírás esetleges pontatlanságaiért, illetve a termék mellett látható képek valódiságáért nem vállalunk felelősséget. A raktár információ napi frissítésű, így nem jelent garanciát a jövőbeni raktárkészletre. A termékoldalon található műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a hivatalos termékspecifikációért kérjük, látogasson el a termék gyártójának weboldalára vagy kérje kollégáink segítségét.

Az áruházban feltüntetett árak érvényes fogyasztói árak, amelyek nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Amennyiben bármilyen okból téves ár jelenne meg a webáruházban, az áru elküldése előtt munkatársunk további egyeztetés céljából felveszi Önnel a kapcsolatot a rendeléskor megadott elérhetőségei valamelyikén. Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.

Az Lumen Multimédia Kft. a vásárlók személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, azokat harmadik félnek nem adja tovább, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az Lumen Multimédia Kft.. alvállalkozójaként tevékenykedik (pl. fuvarozó). Az Ön által megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük.

Az áruházban kiválasztott és megrendelt projektor izzót 1-3 napon belül, vagy a megrendelését követő telefonos visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át. Házhozszállítás esetén, kérjük hogy a termék(ek) átvételkor a futár jelenlétében minden esetben tételesen ellenőrizze azok sértetlenségét, a csomagban található egyéb kiegészítőket, és a számlán szereplő adatok helyességét. Amennyiben a csomag sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot.

A csereizzóknál a garanciális feltétel minden esetben a vásárlástól számított 3 hónap.

Szállítási díj

A szállítási díj, a megrendelt termék(kek) tömegétől függ, költsége: kb. bruttó 1500 Ft. Az utánvét plusz költsége: bruttó 500ft. A megjegyzésnél kérje ajánlatunkat!

A szállítást a Sprinter futárszolgálat végzi.

Elállás joga

Abban az esetben, ha Ön el kíván állni megrendelésétől, azt a 17/1999. kormányrendeletben részletesen rögzített feltételek mellett megteheti.

Ügyfélszolgálatunkat az info@lumenkft.hu e-mail címen érheti el.

A számla a garancia levél is, melyet a Lumen Multimédia Kft-nél lehet érvényesíteni a vásárlástól számított 3 hónapon, illetve Smart izzók esetén 1 éven belül.